Copenhagen Property Market Report 2020

Få overblik over det kommercielle ejendomsmarked i Danmark med fokus på hovedstadsområdet. Læs de nyeste markedsdata og få vores bud på, hvad der vil komme til at præge markedet i 2020. Hent rapporten her!

MR2020_mockup_for_colliers.com_1200x1000

Ved download  giver du Colliers tilladelse til at sende dig elektroniske nyhedsbreve og invitationer til events. Colliers må desuden indsamle og bruge dit navn og din e-mailadresse sammen med andre oplysninger, Colliers allerede har eller får f.eks. cookies fra hjemmesider. Colliers må overlade disse data til sit mediebureau og må benytte dem til markedsføring (herunder banner på websites), der er tilpasset din profil.

Når du afgiver dit samtykke, vil Colliers behandle dine personoplysninger. Du kan læse mere om vores behandling i vores persondatapolitik, som du finder her.

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedstilbud ved at klikke på "Afmeld" i bunden af nyhedsbrevet. Du kan desuden altid tilbagekalde dit samtykke til brug af data via e-mail, også over for de samarbejdspartnere, Colliers har delt dine data med.

OMRÅDEBESKRIVELSER

Udover den samlede rapport har du mulighed for at downloade en udvidet digital udgave af rapporten indenfor en række segmenter og delmarkeder.

Office_w
Residential_w
Retail_w
Industrial_w
Aarhus_w
Odense_w
Aalborg_w
Triangle_w

TAG ET KIG IND I ERHVERVSEJENDOMSMARKEDET 2020