Download Colliers PULS

Markedsupdate - 4. kvartal 2020

Få overblik over erhvervsejendomsmarkedet i Danmark med vores markedsupdate, Colliers PULS.

 

Colliers PULS analyserer den danske økonomi og påvirkningen på det danske ejendomsmarked. Ydermere analyseres hvordan renteudviklingen i Danmark påvirker de forskellige investeringssegmenter og antallet af transaktioner.

 

Colliers PULS kan benyttes som et redskab, der på en række delområder og ejendomstyper angiver et interval for forventet afkastkrav og markedsleje. De geografiske områder inkluderer de fleste større byer i Danmark.

-----

Ved tilmelding giver du Colliers tilladelse til at sende dig elektroniske nyhedsbreve og invitationer til events. Colliers må desuden indsamle og bruge dit navn og din e-mailadresse sammen med andre oplysninger, Colliers allerede har eller får f.eks. cookies fra hjemmesider. Colliers må overlade disse data til sit mediebureau og må benytte dem til markedsføring (herunder banner på websites), der er tilpasset din profil.

Når du afgiver dit samtykke, vil Colliers behandle dine personoplysninger. Du kan læse mere om vores behandling i vores persondatapolitik, som du finder her.

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedstilbud ved at klikke på "Afmeld" i bunden af nyhedsbrevet. Du kan desuden altid tilbagekalde dit samtykke til brug af data via e-mail, også over for de samarbejdspartnere, Colliers har delt dine data med.