Få overblik over erhvervsejendomsmarkedet i Danmark med vores kvartalsrapport, Colliers PULS.

Colliers PULS består af en markedsupdate som gennemgår de vigtigste tendenser på det danske ejendomsmarked. Ydermere er der i hver rapport flere fokusartikler som analyserer et specifikt, aktuelt område, som har indflydelse på ejendomsmarkedet. Det kunne være en undersøgelse af et subsegment, et geografisk område, lovgivningsmæssige tiltag osv.

Endeligt er der markedsbarometeret, der på en række delområder og ejendomstyper angiver et interval for forventet afkastkrav og markedsleje. De geografiske områder inkluderer de større byer i Danmark, som f.eks. København, Aarhus, Odense, Aalborg, Randers med flere. De største af disse er endvidere opdelt i flere områder. Ejendomssegmenterne omfatter både kontor-, retail-, industri- og logistik- og boligudlejningsejendomme.

 -------------

Ved tilmelding giver du Colliers tilladelse til at sende dig elektroniske nyhedsbreve og invitationer til events. Colliers må desuden indsamle og bruge dit navn og din e-mailadresse sammen med andre oplysninger, Colliers allerede har eller får f.eks. cookies fra hjemmesider. Colliers må overlade disse data til sit mediebureau og må benytte dem til markedsføring (herunder banner på websites), der er tilpasset din profil. Dine data vil blive opbevaret af Colliers, som du altid kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller ønsker vedr. data om dig og dine aktiviteter. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedstilbud ved at klikke på "Afmeld" i bunden af nyhedsbrevet. Du kan desuden altid tilbagekalde dit samtykke til brug af data via e-mail, også over for de samarbejdspartnere, Colliers har delt dine data med.